6 Moda pod utjecajem Bridgertona cvjeta koja zapravo možete nositi u stvarnom životu

by Karly Rayner

Sjajne bridgertonske haljine od regencycorea blistav su buket za oko, iako možda malo previse čak i za one rođene s najviše srebrnih kašika u svojim kraljevskim kolačima. 


Kao što je Elouise Bridgerton nezaboravno rekla, "imati lijepo lice i ugodnu kosu nije dostignuće", ali zadirkivanje nosivih kamenčića iz Bridgertonove raskošne kutije za odijevanje svakako jeste. 


Nema potrebe da trpate svoja njedra u nevjerovatno malu traku nelagode u obliku carstva ili da navlačite tijaru da biste posudili malo koketne, ultra-ženstvene zabave iz Bridgertonovog seta. Ispod je nekoliko ključnih napomena koje zaista možete nositi u stvarnom životu na kasanju, uz visoke suknje, elegantno u proljeće.


 


Elegantan vez 


Kredit za sliku: The Shirt Company/Netflix/The Shirt Company 

 


Obruč za vez je Candy Crush dobro odgojene žene regentice. Nešto što će besmisleno trošiti vrijeme i ne prljati osjetljivi mozak previše napora. 


Vez se takođe prebacuje sa okvira u zapanjujuće delikatne odevne predmete - posebno one koje favorizuje šik, potcenjena (dobro, uporedivo) porodica Bridgerton. S njihovim cvjetićima, volanima, volanima i nježnim dugmadima, mislimo naše Gretchen i Tilly košulje imaju moderni Bridgerton ukus. 


Timeless Lace


Kredit za sliku: Netflix/The Shirt Company

 


Prozirni čipkasti rukavi i ukrasne manžetne su omiljeni Elouise i, prikladno, bezvremenski klize u modernost. 


Sviđa nam se kako se Elouise dopunjava blistavim bojama kako bi pokazala svoju živopisnu ličnost, a Jasmine bluza s visokim izrezom savršena je pozadina za vaše najsjajnije broševe, kameje i kravatu. 


 


Featherton Florals


Kredit za sliku: The Shirt Company/Netflix

 


Featheringtonovi vole jaku boju u kombinaciji sa razigranim cvjetnim, a Penelope je odabrana u svom žutom izgledu. Naravno, žuta bi mogla biti alegorija za prevaru u emisiji, ali nema potrebe da se zadržavamo na tome jer jednostavno iskoči. 


 


Prskanje toniranog sunca grada Bridgertona može se naći u našem Elsa košulja sa prerijskim ovratnikom koji također dolazi sa spektakularno udobnom sestrom-haljina za kada poželite da malo olabavite te žice korzeta.


 


Razigrani puf rukavi 


Kredit za sliku: The Shirt Company/Netflix

 


Frou frou nježnog puf rukava je suštinski Bridgertonov modni ključ, koji krasi ruke svih, od Sharmasa do kraljičinog klana dama na čekanju. 


Naš Hanna boho košulja sa širokim izrezom je potpuno nosivi komad realnosti regencycorea koji pruža Bridgertonove vibracije bez da izgledate kao pobjegli sa konferencije o odjeći. Rečima neodoljive Lady Danbury "Rekli ste da želite da uzdrmate sezonu, sada je vaša šansa"

Statement Collars 


Kredit za sliku: Netflix/The Shirt Company

 


Anthony Bridgerton bi mogao biti hladna riba koja svoju potencijalnu buduću ženu vidi kao poslušnu kobilu s lijepim ljudskim licem, ali on zna kako napraviti divnu OTT ogrlicu. 


Iako možda nije baš iz pravog doba, naše Camellia shirt kanališe isti duh sa svojim privlačnim romantičnim naboranim ovratnikom. 


PRETRAŽITE BLOG

Popularne objave

Učinite britansku zimu podnošljivijom prihvaćanjem sezonskog života
Učinite britansku zimu podnošljivijom prihvaćanjem sezonskog života
Točak godišnjih doba koji se stalno okreće duboko nas povezuje s prirodom i utka naše proživljeno iskustvo u beskonačnu tapiseriju vremena, ali i zima je sranje. ...
Move Over Resolutions, 2022 je sve o postavljanju namjera i evo zašto!
Move Over Resolutions, 2022 je sve o postavljanju namjera i evo zašto!
Ima nečeg čvrstog u vezi sa rezolucijom reči na šta nikada nisam zaista prihvatio (čitaj; kompulzivno se pobunio), ali postoji drugi način da se postavi...
Niko ne voli modnog hvalisa, pogotovo Britanci
Niko ne voli modnog hvalisa, pogotovo Britanci
Svjetlucava fatamorgana kontrasta i kontradikcija koje čine britanski stil klizava je riba za shvatiti, ali sumnja i ismijavanje svega što je pretjerano hvalisavo...
Šta je transsezonska moda i zašto je važna?
Šta je transsezonska moda i zašto je važna?
Kada se kroz crvenkasto lišće jeseni zasjaju posljednji ljetni sunci, ušli smo u međusferu transsezonske mode. Uprkos kakvoj modi...