ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Možete kupovati u The Shirt Company bez kreiranja računa koristeći našu naplatu za goste. Kada koristite našu Guest Checkout, ne morate kreirati lozinku i lični podaci neće biti pohranjeni - na primjer vaša adresa i istorija narudžbi na našoj web stranici.

Ako registrirate račun, moći ćete uživati ​​u sljedećim pogodnostima

Pratite svoje narudžbe i pregledajte prethodne kupovine

Dodajte rasprodate artikle i proizvode koje volite na svoju listu želja

Sačuvajte svoju adresu i podatke o kartici kako biste sljedeći put mogli kupovati još brže

Možemo otkazati artikal, promijeniti veličinu ili urediti vaše podatke o naplati i dostavi prije nego što ga naši kuriri zapakuju i preuzmu.

Nakon što je vaš predmet poslat, nismo u mogućnosti da povučemo vašu pošiljku i izvršimo izmjene. 

Našim kupcima nudimo ekskluzivnu priliku da kupe naše stilove prije nego što stignu u UK. Imajte na umu da nakon kupovine putem naše opcije 'Prethodna narudžba' vaša uplata je obrađena i vaša majica je dodijeljena isključivo vama i ni pod kojim okolnostima vaši dodijeljeni artikli nisu dostupni za kupovinu drugim kupcima. Ako ste svoje artikle kupili na 'Pre Order', sačekajte period od 4 do 8 sedmica da vaš artikl stigne. Molimo pročitajte naše uslovi isporuke u vezi sa zakašnjelom ili zakašnjelom isporukom. 

Nakon što je vaša narudžba poslana, primit ćete e-poruku s potvrdom koja sadrži vaš broj za praćenje za praćenje vašeg paketa.

Također možete pristupiti našoj stranici za praćenje putem ove veze ovdje: https://www.theshirtcompany.com/apps/track123

Narudžbe iz UK mogu besplatno vratiti svoje narudžbe koristeći prepaid naljepnicu priloženu u narudžbi do 14 dana nakon isporuke. Međunarodne narudžbe imaju rok od 28 dana za povrat.

Za više detalja o vraćanju i povratu novca, pronađite našu politiku ovdje: https://www.theshirtcompany.com/policies/refund-policy

Možete unijeti promotivni kod i poklon kartice na stranici za naplatu.

Imajte na umu, osim ako je drugačije izričito navedeno u odredbama i uvjetima za određeni promotivni kod, promotivni kodovi se ne mogu kombinirati i ne mogu se koristiti zajedno s bilo kojom drugom ponudom/popustom. Promotivni kodovi se ne mogu primijeniti nakon što je narudžbina poslana ili na postojeću narudžbu koja je dovršena.

Naše postojeće promocije i uslove za svaku možete pronaći na ovom linku: https://www.theshirtcompany.com/pages/promotions

Sve naše košulje su dizajnirane za maksimalno pristajanje i udobnost, neki kupci će možda radije nositi opuštenije od drugih. Molimo pogledajte naš vodič za mjerenje tijela koji se nalazi na svakoj stranici proizvoda na ovom linku ovdje: https://www.theshirtcompany.com/pages/size-guide

Ako imate dodatnih pitanja, kontaktirajte customercare@theshirtcompany.com

Zadržavamo pravo da promijenimo, modificiramo, uklonimo ili zamijenimo bez prethodne najave bilo koje proizvode ili informacije prikazane na web stranici s vremena na vrijeme. Cijene i dostupnost su podložni promjenama.

Kompanija Shirt ne kontrolira, ne podržava i nije odgovorna za dostupnost ili sadržaj bilo kojih web stranica trećih strana koje su dostupne putem ove web stranice putem veze za usluge ili proizvode koje kupujete putem takvih web stranica.

Kompanija Shirt ne daje nikakvu garanciju za tačnost, prikladnost, pouzdanost, kompletnost, performanse, prikladnost ili pravovremenost sadržaja ili usluga sadržanih na ovoj web stranici.

Kompanija Shirt neće biti odgovorna za bilo kakvu štetu (uključujući bez ograničenja profit ili gubitak upotrebe) koja proizlazi iz vašeg korištenja ili odlaganja ili nemogućnosti korištenja web stranice, sadržaja ili bilo koje veze na drugu web stranicu koja proizlazi iz ugovora, delikta (uključujući nemar) ili na neki drugi način.