NAŠI LJUDI

TIM KOMPANIJE KOŠULJA

REŽITELJ - DONNA MIDDLETON

OSNIVAČ I DIREKTOR - DONNA MIDDLETON

Donna Middleton ima preko 25 godina iskustva u modnoj industriji. Poreklom sa Novog Zelanda, Donna je diplomirala na Univerzitetu umetnosti u Londonu i njujorškom Fashion Institute of Technology. Radila je za globalne brendove kao što su Karen Walker, Amanda Wakely, TSE i Whistles, prije nego što je otišla i osnovala The Shirt Company.
Sa sjedištem u istočnom Londonu, Donna sada donosi svoje bogato iskustvo u vođenje poslovanja i dizajniranje prekrasnih i inovativnih kolekcija po kojima je The Shirt Company postala poznata.

PR & MARKETING - BETTINA DARGIE

PR & MARKETING - BETTINA DARGIE

Bettina je trostruka prijetnja modnog marketinga sa svojim iskustvom kao brend menadžer, modni stilist i menadžer društvenih medija. Diplomirala je ekonomiju menadžmenta sa diplomom iz marketinga na Univerzitetu Ateneo de Manila na Filipinima i magistrirala na međunarodnom modnom marketingu na Univerzitetu Coventry.
Bettina sada uživa kao marketinška djevojka u kompaniji The Shirt Company.

COPYWRITING I DRUŠTVENI MEDIJI - KARLY RAYNER

COPYWRITING I DRUŠTVENI MEDIJI - KARLY RAYNER

Puštajući od nezasitne radoznalosti, Karly ima strast za pisanjem o svemu, od mode do filma. Karly je diplomirala likovnu umjetnost na Univerzitetu umjetnosti u Londonu.
Od tada je usavršila svoj zanat pisanja za izbor berlinskih start-up-a i pripremala kreativne kopije za različite brendove. Karly trenutno studira za umjetničkog psihoterapeuta na Northern Art Therapy Programme u Sheffieldu, dok svoju ljubav prema pisanju održava žarkom u The Shirt Company.

FINANSIJE - DARCY SOLOMON

FINANSIJE - DARCY SOLOMON

Darcy se brine za sva finansijska pitanja u The Shirt Company. Rođen i odrastao u Londonu, on je kvalifikovani knjigovođa sa AAT-om sa sertifikatom iz menadžerskih finansija na London School of Economics. Darcy ima strast za sve stvari Quickbooks, formule i proračunske tablice, on drži brojke škrtavim!

ŠEF OBEZBEĐENJA - MONTI

ŠEF OBEZBEĐENJA - MONTI

Ocicat čiste rase, Monty posjeduje najistaknutije naslijeđe bilo kojeg tima The Shirt Company, a da ne spominjemo najpuhastijeg. Nakon što je trenirao na Kraljevskom koledžu za lov i sakupljanje, Monty neće dozvoliti da mu bilo šta stane na put njegovim obavezama u The Shirt Company – osim možda piletine.