NAŠ PROCES

Iza šavova

Naša posvećenost pružanju savršenih odjevnih predmeta našim kupcima znači da provodimo mnogo vremena u dizajniranju i usavršavanju naših proizvoda. Dizajniran u našem studiju u istočnom Londonu, svaki stil prolazi kroz naš iscrpan proces, uzimajući u obzir svaki pojedinačni aspekt dizajna i osiguravajući da je savršen za naše kupce.

Počinjemo s dubinskim istraživanjem izmišljotina i trenutnih trendova koji nas ispunjavaju novim idejama za razvoj oblika i silueta koje bismo željeli da imaju naši novi dizajni. Koristeći ovu bazu, kreiramo stotine dizajna, eksperimentirajući s različitim tehnikama, stilovima i završnim obradama kako bismo vidjeli koji od ovih razvoja zaista utjelovljuje brend The Shirt Company.

Samo najbolji koncepti su predstavljeni kako bi se smatrali dijelom kolekcije nove sezone, s uzorcima kreiranim prema našim specifikacijama. Mogućnost da vidimo, opipamo i uklopimo uzorak omogućava nam da vidimo kako će se on razvijati - kako se tkanina ponaša, kako možemo poboljšati koncept, i iznad svega - kako ispunjava očekivanja naših kupaca. Nakon što smo majicu prilagodili našim strogim standardima i specifikacijama, počinjemo proizvodnju.